(foto/video) Accident grav la intersecţia Serghei Lazo-Ștefan cel Mare. Sunt răniţi

0

Accident dur în capitală. Două automobile au intrat în contact la intersecţia bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo. Impactul a făcut ca una dintre maşini să fie proiectată într-un stâlp şi ca urmare a fost avariată grav, ricoşând şi oprindu-se practic în centrul drumului.

La fața locului au intervenit echipaje de poliţie care redirecţionează traficul, dar şi câteva ambulanţe, semn că cineva a avut de suferit. Un martor afirmă despre două persoane rănite, una dintre care a ieşit prin parbriz, ceea ce denotă că nu avea cuplată centura de siguranţă!

Revenim cu detalii.

Atenție, imagini video care vă pot afecta emoțional!

FOTO: facebook.com/alexy.eiran
FOTO: facebook.com/nelugraur
FOTO: facebook.com/nelugraur
FOTO: facebook.com/Andrew.Styrza
FOTO: facebook.com/andrei.maib

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-era-sa-ajunga-la-spital-pentru-ca-a-trecut-la-rosu-pericol-de-accident-la-intersectia-serghei-lazo-stefan-cel-mare/

https://autoblog.md/video-rula-cu-peste-150-de-km-h-accidentul-de-la-intersectia-stefan-cel-mare-serghei-lazo-filmat-si-explicat/

(video) Şoferiţa unui Prius a provocat răsturnarea unui nou Duster al INP. Cum s-a întâmplat totul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata