(foto/video) Accident matinal grav în Durlești. S-au ciocnit puternic un troleibuz și un Nissan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Deși unii martori afirmă că troleibuzul ar fi atins și un Lexus parcat, Poliția Capitalei nu l-a indicat ca fiind implicat în accident. S-ar fi oprit troleibuzul la milimetri?…


În această dimineață, la ora 7:05, a fost înregistrat de către Poliția Capitalei un accident care s-a întâmplat pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Durlești. Implicate au fost un crossover și un troleibuz, care s-au ciocnit frontal cu partea lor stângă. Gradul de deteriorare a Nissan-ului poate lăsa fără cuvinte orice automobilist.

În rezultatul impactului, o pasageră din troleibuz, în vârstă de 29 ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Preliminar, conform informațiilor oficiale, s-ar fi ales cu traumatisme ușoare. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, ne-a comunicat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

O perioadă de timp circulația pe această arteră importantă a orașului Durlești a fost complet blocată.

VIDEO: autoblog.md, facebook.com/Dennisss777

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise