(foto/video) Frumusețea Răutului și prima ieșire cu Suzuki Jimny Club Moldova

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Dragi prieteni, iată că nu a durat mult până să organizăm cu băieții din Suzuki Jimny Club Moldova o escapadă prin țară. Chiar dacă ne-am întâlnit într-o zi de lucru, era o vinere însorită când am decis să ieșim undeva mai departe de oraș.

Nu de alta, dar traseele de pe lângă Orheiul Vechi le-am străbătut de zeci de ori, cu diferite ocazii. Acum ne-am dorit cu toții un traseu nou, dar care să ne bucure cu peisaje frumoase. Am propus ideea de a merge spre nord pe malul râului Răut și iată că am ales să pornim de lângă localitatea Codrul Nou din raionul Telenești, luând direcția spre Florești.

Am filmat și un reportaj video pe care vă invit să îl vedeți:

https://youtu.be/toUhgIKQLIo

GALERIE FOTO:

Nu puteam să nu pregătim și o galerie foto de la această întrunire. Doar priviți cât de frumos este Răutul înghețat!

Primele poze le-am făcut la Căzănești lângă faimoasa hidrocentrală de pe Răut.

Un pic de filmări cu drona…

Nu am mers mult și am ajuns deja la ceea ce a mai rămas din Conacul lui Uvaliu, un turn de apă și observare la care am oprit timp de câteva minute.

Răutul ne-a întâmpinat cu niște peisaje fantastice. Eu nici nu mă gândeam că acest râu este într-atât de frumos încât în curând o să revenim în aceste locuri deja cu o expediție de câteva zile.

Cât de bine se încadrează Jimny în peisajele astea…

Nu puteam rata ocazia de a face o poză cu aceste frumuseți! Merci că ați accesat acest articol! Revenim curând cu o nouă aventură!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/