(foto/video) Mașina AutoBlog.MD este de vânzare! De ce o vindem?

0

Dragi prieteni, după o perioadă extraordinară petrecută alături de Land Rover Discovery Sport facelift a venit momentul să vă anunțăm că mașina AutoBlog.MD este de vânzare!

De ce o vindem?

Adevărul este că ne dorim să facem o mică schimbare în garajul nostru, una care să ne permită să adăugăm câteva dotări opționale față de cele pe care le avem pe mașina actuală.

Doar că nu vom divulga deocamdată care este modelul pe care urmează să-l alegem, pentru că ne dorim să vă facem o surpriză. La moment putem doar să vă spunem că pe lângă mașina care va înlocui automobilul actual, garajul nostru se va lărgi și cu alte modele despre care urmează să vă povestim mai multe în curând.

Dar să revenim la Discovery Sport facelift, mașina actuală AutoBlog.MD. În toamna anului trecut, când în țara noastră au venit primele șapte exemplare restilizate ale lui Discovery Sport, noi am ales să mergem pe un exemplar cu dotări aproape maxime care avea un preț de vânzare de 57.210 euro.

Acum, acest exemplar poate fi al dvs la prețul de 45.000 euro. La acești bani primiți o mașină în stare extraordinară, cu foarte multe dotări la bord și bineînțeles istoric impecabil.

Mai mult, SUV-ul mai dispune de o garanţie pe un termen de doi ani sau 70.000 km!

Între timp, am reușit să parcurgem 30.000 de kilometri, o parte pe drumurile care ne-au dus în Alpii austrieci sau în patria celor de la Audi, pe când cealaltă parte a fost acumulată pe drumurile din țară pe perioada pandemiei.

Cert este că acest automobil ne-a bucurat cu suspensia sa extrem de confortabilă indiferent de drumurile pe care am circulat. Și sumedenia de dotări au fost cele care mereu ne-au bucurat la bordul acestui automobil… Doar cât fac pe perioada rece a anului scaunele, volanul sau parbrizul, toate cu încălzire.

Iar în zilele de iarnă cu temperaturi mult sub zero grade mereu puneam în funcțiune sistemul autonom de încălzire care dezgheța habitaclul și fluidele motorului în doar câteva minute, garantând astfel o temperatură plăcută la bordul mașinii.

Nu este un model care să consume deosebit de mult combustibil. Prin Chișinău motorul de 2.0 litri turbo diesel cu tehnologie mild hybrid și 180 de cai putere consumă în jur de 10.5 litri la suta de kilometri. Pe traseu am mers în medie cu 7.5 – 8.0 litri, însă am avut și cifre de 6.7 l/100 km atunci când rulam în regim Eco.

În toată această perioadă nu am avut nicio problemă de ordin tehnic cu mașina noastră, iar asta ne-a făcut să ne îndrăgostim și mai mult în modelele Land Rover.

Să nu uit și de sistemul de tracțiune integrală Terrain Response 2 cu regim automatizat de selectare a modului de rulare!

În dependență de suprafața pe care conduceți acesta va selecta modul potrivit pentru a asigura o aderență cât mai bună în situații complicate. Iar noi am apreciat mult această tehnologie care este printre cele mai avansate din segment.

Ar mai fi ele multe de povestit despre acest Land Rover Discovery Sport facelift și suntem la dispoziția dvs pentru mai multe detalii la numărul de telefon 060-939-939. 

Iar pe final mai atașăm un video cu test drive-ul nostru la scurt timp după ce Land Rover Discovery Sport facelift a intrat în garajul AutoBlog.MD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/