(foto/video) Premieră: Noua generaţie Kia Picanto în versiune europeană

Compania Kia a dezvăluit informaţii detaliate şi noi imagini oficiale despre noua generaţie Kia Picanto, pe care la început de an a prezentat-o acasă.

Acum însă, premiera modelului în versiune europeană, va avea loc în martie la Salonul Auto de la Geneva.

Lungimea compactei nu depăşeşte 3.595 mm, lăţimea este egală cu 1.595 mm, iar înălţimea ajunge până la 1.485 mm. Ampatamentul măsoară 2.400 de milimetri.

Lungimea automobilului a rămas aceeaşi, iar alte gabarite sunt asemănătoare cu cele de pe generaţia anterioară, însă distanţa dintre osii a crescut cu 15 mm. Totodată, volumul portbagajului a crescut de la 200 la 255 litri.

Noul Picanto s-a ales cu o suspensie resetată care are nişte bare stabilizatoare mai rigide, o caroserie mult mai dură şi o izolare fonică îmbunătăţită.

Mai mult, raportul mecanismelor de direcţie a fost scurtat cu 13%. Asta înseamnă că volanul are acum nevoie de 2,8 rotiri dintr-un capăt în altul, în locul a 3,4 rotiri complete.

De asemenea, modelul mai dispune de un sistem care prin mecanismele de frânare imită un sistem de control al vectorului de tracţiune.

Gama de motoare a fost completată de o nouă unitate turbo cu trei cilindri şi un volum de un litru. Propulsorul are un sistem de injecţie directă a carburantului şi produce 100 de cai putere. Transmisia la care este cuplat este una mecanică cu cinci trepte.

Alte motoare disponibile sunt acele vechi cu trei şi patru cilindri, de 1.0 şi 1.2 litri, care produc câte 67 şi 84 de CP respectiv. Pentru ultimul poate fi comandată o cutie automată cu patru trepte.

Printre dotările noi disponibile pe Kia Picanto se numără un sistem multimedia cu ecran de 7.0 inci, suport Apple CarPlay şi Android Auto, cameră de supraveghere spate, sistem de reîncărcare a telefoanelor mobile prin inducţie electromagnetică, dar şi un pachet de sisteme de siguranţă care include funcţia anti coliziune frontală.

Modelul va fi disponibil şi într-o versiune numită GT Line, prin care aspectul la exterior şi interior îi devine mai sportiv. Vânzările europene vor demara în al doilea trimestru al acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/