(foto/video) Raionul Cimişlia: Un TIR a rămas fără frâne şi a intrat agresiv în spatele altuia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident grav s-a produs în această după amiază în apropiere de localitatea Ecaterinovca din raionul Cimișlia. Un TIR a rămas fără frâne şi a intrat în spatele altuia! O vreme traseul a fost blocat pentru circulația vehiculelor de mare tonaj, fiind formate cozi.

Poliţia a înregistrat cazul în jurul orei 15:00. La faţa locului s-a stabilit că unui TIR, condus de un bărbat de 40 ani, i s-a defectat frânele şi acesta a intrat agresiv cu a sa cabină în spatele altuia premergător. La volanul celuilalt vehicul se afla un bărbat de 61 ani.

Din fericire nimeni din cei doi nu au avut de suferit şi nimeni nu fusese în stare de ebrietate. Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Informațiile ne-au fost confirmate de ofițerul superior de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol.

VIDEO: martor ocular / Viktor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/