(foto/video) Test Drive: Audi A8 L 50 TDI! Să fie mai bun ca S-Class sau BMW Seria 7?

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Audi a prezentat noua generație A8 încă mai bine de doi ani în urmă. Însă, din cauza a tot felul de circumstanțe, nu am apucat să conduc acest model până acum, chiar dacă concurenții lui îmi sunt foarte bine cunoscuți și am reușit în tot acest timp să mă aflu la volanul diferitor versiuni ale lui Mercedes-Benz S-Class și BMW Seria 7.

De curând însă, un prieten și-a importat un A8 de nouă geneerație din Germania. A găsit un exemplar potrivit pe internet, a rugat pe cineva să meargă să vadă mașina și după a plecat după ea. Vorbim despre o versiune Long cu motor V6 de 3.0 litri, care produce 286 de cai putere și face parte dintr-un sistem Mild Hybrid. Mai are și o sumedenie de dotări opționale care au menirea să facă viața mult mai frumoasă pentru cei din interior și să-i protejeze în caz de situații de accident.

Vă invit să vedeți și voi reportajul video, dar și galeria de poze pe care am făcut-o în timpul testului. Nu uitați să vă abonați și la canalul nostru de YouTube (click pe acest link pentru a face asta). Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/