(foto/video) Un supercar Saleen S7 care produce peste 3000 de CP se vinde în Rusia

Un supercar de producţie americană Saleen S7 a fost scos la vânzare în Rusia pe portalul Auto.ru. Preţul cerut pentru această maşină este de 45 de milioane de ruble sau 15.102.000 lei.

Suma impunătoare este justificată nu numai de faptul că maşina poate fi numită unică în lume, ci şi pentru că are un propulsor modificat pentru a fi capabil să dezvolte peste 3.000 de cai putere!

Supercarul Saleen S7 a fost produs în perioada anilor 2000-2006 şi are o tracţiune pe puntea din spate. Maşina este propulsată de un motor Ford natural aspirat, care are un volum de 7.0 litri şi produce 558 CP.

Vezi şi: Saleen Automotive revine în atenţia fanilor pentru că va produce o ediţie limitată de supercaruri

Maşina cu volan pe stânga a fost importată în Federaţia Rusă şi a fost modificată radical. Volumul propulsorului a fost mărit până la 8.9 litri, au fost instalate două turbine Precision Turbo ProMod, a fost schimbat sistemul electric, sistemul de alimentare cu combustibil, sistemul de control electronic a motorului, cutia de viteze, iar tracţiunea a devenit integrală.

Vezi şi: (video) Drag race: 2000 de CP plus 2000 de CP

Acestui automobil îi aparţine recordul de viteză al Rusiei, accelerând pe o distanţă de un kilometru până la 375 km/h.

Supercarul cu doar 300 de km pe odometru are şi o paraşută în spate pentru a se opri mai rapid de la viteze mari.

Vezi şi: (foto/video) Una dintre maşinile lui Batman se vinde în Rusia pentru un milion de euro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/