(foto) Zenvo TS1 GT este un hipercar făcut în Danemarca şi are peste 1000 de cai putere

După un anunţ intrigant lansat pe internet, constructorului auto din Danemarca – Zenvo Automotive – a dezvăluit oficial o versiune jubiliară a modelului său TS1 – Zenvo TS1 GT 10th Anniversary.

Automobilul performant va putea fi văzut la Salonul Auto de la Geneva.

Hipercarul, lansat cu ocazia aniversării a 10 ani de existenţă a companiei, este propulsat de un agregat V8 de 5.8 litri, care produce nu mai puţin de 1.180 de cai putere şi un cuplu maxim de 1.100 Nm.

Toată această putere care nu este deloc puţină este “procesată” printr-o transmisie sport cu şapte trepte. Producătorul spune că aceasta este capabilă să schimbe treptele în doar 40 de milisecunde!

Caroseria lui Zenvo TS1 GT este vopsită în nuanţa albastră “Fjord Blue”, în timp ce acoperişul şi capota sunt de culoare neagră cu accente din bronz.

Vreo caracteristică dinamică nu a fost anunţată deocamdată, însă sunt zvonuri că viteza maximă pe care o poate atinge este de 402 km/h.

De menţionat că modelul obişnuit TS1, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, avea o viteză maximă limitată la 375 km/h. Acceleraţia de la 0-100 km/h TS1 o poate face în 2.8 secunde.

Hipercarul Zenvo TS1 GT 10th Anniversary a mai primit un kit exterior aerodinamic, care a fost instalat pentru a mări forţa de apăsare.

Mai multe detalii despre model vor fi dezvăluite la Salonul Auto de la Geneva. Britanicii de la Autocar spun că preţul unui exemplar va fi de minim un milion de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/