(foto/video) Premieră: BMW Seria 4 Coupe, Gran Coupe şi Convertible facelift

Compania germană BMW a dezvăluit oficial familia actualizată Seria, care este reprezentată pe piaţă de un coupe, o decapotabilă şi un coupe cu patru uşi. Maşinile bavareze au un design exterior puţin modificat, iar lista de dotări a fost extinsă.

Acum, modelele BMW Seria beneficiază de blocuri optice frontale cu LED-uri în locul celor cu xenon. În calitate de opţiune clienţii îşi pot comanda blocuri optice adaptive. Totodată, toate modelele din gamă sunt echipate, în echiparea standard, cu proiectoare LED de ceaţă în faţă.

Mai mult, automobilul dispune acum de stopuri LED, care potrivit BMW, “în premieră oferă un impact suplimentar aspectului puternic al automobilului”.

De menţionat că şi barele de protecţie au avut de suferit, fiind modificată zona gurilor de aerisire, iar pe în spate a apărut o linie cromată orizontală.

Paleta de culori disponibile pentru caroserie include două nuanţe noi: Snapper Rocks Blue (albastru) şi Sunset Orange (orange). Plus la toate, pentru fiecare linie de sau  dotări Advantage, Sport Line, Luxury Line sau M Sport, sunt disponibile seturi exclusive de jante care pot măsura 18 sau 19 inci.

Trecând la interior, noile detalii electroplacate, aplicaţiile cromate şi consola centrală în negru lucios adaugă o notă de exclusivism. Un alt punct de atracţie vizuală este cusătura dublă de pe panoul de instrumente, iar cele trei culori noi de tapiţerie şi cele trei benzi decorative pentru interior noi oferă o varietate şi mai mare atunci când vine vorba de personalizarea designului interior.

Printre alte dotări care se pot regăsi pe cele trei variante ale maşinii este complexul multimedia opţional – Professional, care s-a ales cu interfaţă ce permite configurarea elementelor de pe ecran. Acest lucru permite utilizarea mai comodă a funcţiilor automobilului. Mai mult, doritorii îşi vor putea comanda un panou de bord digital.

Bavarezii mai spun că au lucrat la suspensia BMW Seria 4 Coupe şi Seria 4 Gran Coupe. Fiind modernizată, aceasta oferă o manevrabilitate şi mai sportivă fără nici o reducere a confortului. Atât dinamica laterală, cât şi cea longitudinală au fost îmbunătăţite, indiferent de sarcina de la bord. Acest lucru este valabil nu numai pentru suspensia standard, ci şi pentru suspensia M Sport şi cea adaptivă.

Toate modelele BMW Seria 4 noi se bucură acum de şi mai multă stabilitate în linie dreaptă şi de o direcţie cu reacţie mai bună. Anvelopele de înaltă performanţă sunt disponibile ca opţiune din fabrică pentru toate modelele începând cu BMW 430d şi BMW 430i.

După acest update, BMW 4-Series Coupe, 4-Series Gran Coupe şi 4-Series Convertible vor fi oferite cu aceeaşi gamă de motoare: unităţi pe benzină (de la 184 CP şi până la 326 CP) şi diesel (de la 190 CP şi până la 313 CP). Cea mai puternică variantă rămâne cea care dispune de litera M – 431 CP.

BMW Seria 4 s-a evidenţiat printr-un design sportiv şi elegant. Cele aproximativ 400.000 de unităţi care au fost vândute la nivel mondial (până la finalul anului 2016) sunt dovada succesului BMW Seria 4. Modelul a debutat în 2013 prin apariţia BMW Seria 4 Coupe. În 2014 i s-au alăturat BMW Seria 4 Convertible şi BMW Seria 4 Gran Coupé, astfel că s-a creat o familie completă de modele.

Galerie foto:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/