(video) Doi bărbaţi au fost prinși că vând motorină cu 17 lei la un depozit de pe şoseaua Munceşti

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofițerii Secției Investigații Fraude Complexe a Direcției de Poliție a mun. Chișinău au intrat în posesia unei informații operative precum că doi bărbaţi ar comercializa produse petroliere chiar pe teritoriul capitalei fără acte de proveniență. Verificările efectuate au confirmat că informaţiile primite sunt veridice.

Ca rezultat a acțiunilor demarate de către polițiști la un depozit amplasat pe șos. Muncești, au fost depistate două coloane de distribuție a combustibilului și cinci rezervoare de metal cu volum a câte 10 tone fiecare. Iar cei doi bărbaţi “întreprinzători” sunt originari din Chişinău şi au o vârstă de 56 şi 57 de ani respectiv.

În urma verificărilor, forțele de ordine au stabilit că motorina din trei rezervoare era deja comercializată, iar din altele două a fost ridicat combustibil în cantitate de 6.5 tone în lipsa actelor permisive de desfășurare a acestui gen de activitate, cât și lipsa actelor de proveniență a rapoartelor de inspecție.

Bărbații au comunicat că vindeau carburantul la preț de 17.00 lei per litru, spre deosebire de tariful plafon actual de 18.56 lei. Astfel, dacă produsele petroliere ajungeau să fie comercializate ilegal, aceștia urmau să încaseze un venit ilicit de aproximativ 105.000 lei.

În context, produsele petroliere au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele pentru luarea unei decizii legale.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/