GBS: Ofertă fierbinte de vară

Articol de: “GBS” SRL

Mașina electrică BAIC EU5: economică, ecologică, excentrică și total exclusivă!

BAIC EU5 este un sedan de clasă C, complet electric, de la producătorul chinez Beijing Automotive (BAIC), cu o autonomie până la 416 km (NEDC) fără reîncărcare. Datorită exteriorului său expresiv și atrăgător, funcționalității excepționale și costului accesibil, vehicul electric se remarcă semnificativ printre reprezentanții clasei sale.

Un motor electric cu o capacitate de 218 CP este unul dintre principalele avantaje ale mașinii. Cu acesta EU5 poate accelera până la 100 km/h în doar 7.8 secunde.

În ceea ce privește calitățile dinamice, vehiculele electrice BAIC EU5 nu sunt inferioare mașinilor tradiționale, iar în ceea ce privește eficiența energetică le depășesc semnificativ. Costul întreținerii unui vehicul electric este de câteva ori mai mic decât costul întreținerii unei mașini cu motor cu ardere internă.

Vehiculul electric EU5 este echipat cu o baterie litiu-ion de 50.8 kWh. Datorită proprietăților sale excelente de funcționare aceasta are o garanție de 8 ani de la producător.

Deja în configurația de bază, veți fi mulțumiți de suspensia independentă fiabilă McPherson, un set de camere pentru vizibilitate completă la 360 de grade în jurul vehiculului, sistem de detectare a obiectelor în mișcare, precum și un habitaclu cuprinzător cu cinci locuri, finisaje de calitate pentru confort luxos și podea plată pentru picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate.

Sistemul multimedia al BAIC EU5 dispune de un ecran tactil de 9 inci, navigaţie cu GPS și un router Wi-Fi, iar un sistem audio cu şase difuzoare va face călătoria cu adevărat fascinantă.

Funcționare eficientă, design inovator al caroseriei și interiorului, zero emisii de CO2 și o garanție a producătorului de 8 ani pentru baterie – suntem siguri că la asta visați!

În cinstea deschiderii sezonului estival, showroom-ul GBS anunță prețuri speciale pe toată durata verii pentru vehiculele electrice BAIC. Elegant și confortabil, sedanul electrificat este alegerea ideală pentru o călătorie de calitate și sigură.

Devenind proprietarul unei mașini electrice BAIC EU5 la un preț promoțional de 23.499 euro, veți beneficia de:

  • Stație de încărcare rapidă pentru vehicule electrice!
  • Certificat de reducere în valoare de 500 de euro pentru un al doilea vehicul achiziționat din gama BAIC!

Grăbiți-vă să beneficiați de această ofertă excelentă, care este valabilă în perioada 01.06.2021-31.08.2021, exclusiv în showroom-ul GBS. Ne găsiți pe strada Calea Orheiului 20/2.

Înscriere la test drive: 022-022-500
www.baic.md

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/