GENEVA 2019: Noua generaţie Peugeot 208 este acum şi electrică – Reportaj Video AutoBlog.MD

Mare premieră şi la standul Peugeot, atât de mare încât a adunat multă lume ca să vadă de fapt un automobil mic. Vorbim despre noul Peugeot 208, o maşină care va pune pe jar aşa concurenţi ca Ford Fiesta sau acelaşi nou Renault Clio.

Sosirea modelului pe piaţă va marca o lovitură puternică asupra rivalilor pentru că acest hatchback, credeţi-ne, are ce oferi în schimb. Designul exterior este izbitor şi moşteneşte acei “dinţi de tigru” de la modelul 508, interiorul include o nouă generaţie a PEUGEOT i-Cockpit, la capitol sisteme de asistenţă şi protecţie este bine echipat, iar sub capotă are motorizări cu volum mic şi eficiente.

Încă o mare surpriză a fost debutul versiunii electrice a acestui model! Exact, noul Peugeot 208 devine electromobil din gama actuală şi pe acesta se pun mari speranţe mai ales în Europa occidentală. Dar voi, aţi opta pentru un e-208?

Tot ce trebuie să ştii despre model: (video) Premieră mondială: Atrăgătoarea nouă generaţie Peugeot 208 – acum şi în variantă electrică

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/