(video) Noile modele Bentley Azure au fost concepute pentru călătorii în maximum confort

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bentley introduce o nouă familie disponibilă pentru toate cele cinci linii de modele ale sale. Noua gamă Azure va oferi clienților o selecție curată de funcții concepute pentru a spori bunăstarea și confortul ocupanților vehiculului, făcând din fiecare călătorie o experiență relaxantă, indiferent de distanță.

Noua gamă va fi o ofertă permanentă în toată gama de modele Bentley, inclusiv Bentayga, Bentayga EWB, Flying Spur, Continental GT și Continental GT Convertible.

Dacă familia Bentley Speed ​​are ca obiectiv principal performanța supremă, atunci modelele Bentley Azure vor fi o contrabalanță prin oferirea de confort suprem. Doar Bentley Mulliner le va fi superior ambelor, rămânând şi singura modalitate de personalizare în detalii a maşinilor.

Caracteristici cheie:

  • Toate maşinile dispun standard de Front Seat Comfort Specification, mai exact cele mai confortabile scaune frontale. Scaunele sunt reglabile în până la 22 de direcții, în timp ce funcția de încălzire și ventilație ajută la menținerea temperaturii optime a corpului. Mai au o funcție de masaj cu șase setări programabile, care promovează micro-ajustările constante ale mușchilor și posturii, care sunt atât de vitale în prevenirea oboselii. Suporturile laterale reglabile, reglarea electrică a centurii de siguranță și tetierele confortabile completează specificația.
  • Toate dispun standard de Bentley Dynamic Ride, sistemul de control activ anti ruliu de 48V. Sistemul protejează șoferul și pasagerii de mișcarea excesivă prin decuplarea electronică a barelor anti ruliu atunci când este cazul pentru a netezi mersul, apoi aplicând până la 1.300 Nm de cuplu anti ruliu în 0.3 secunde în viraje pentru a menține caroseria plană și stabilă.
  • Toate modelele Azure dispun de Touring Specification în ce priveşte sistemele de asistență pentru șofer. Include Cruise Control Adaptiv, Lane Assist, Traffic Assist și Bentley Safeguard, suita Bentley de sisteme radar și camere ce monitorizează constant traficul și drumurile din jur, putând interveni dacă este necesar pentru a preveni sau a evita un accident. 
  • Sentimentul de control relaxat al șoferului este îmbunătățit și mai mult de un Head-up Display, care oferă direcții și navigaţie direct în linia vizuală, și de Night Vision, care utilizează camere cu infraroșu pentru a identifica pietonii, bicicliștii și fauna din afara fasciculului generat de faruri.
  • Pentru a crea gama Azure, Bentley s-a consultat cu specialiști în neuroștiință pentru a înțelege interrelația dintre culoare, textură, tactilitate și chiar miros pentru a crea o atmosferă de seninătate relaxată. Când se văd forme și culori plăcute, creierul uman eliberează substanțe chimice, cum ar fi dopamina, care nu numai că fac să ne simțim bine, dar sunt bune pentru corpul nostru și sentimentul de bunăstare. Receptorii senzoriali transformă stimulii fizici în activitate neuronală, creând modificări în creierul și sistemul nervos. Fiecare țesătură, sunet, mișcare, culoare și atingere afectează continuu sistemul nostru nervos, iar cabina a fost adaptată în consecință.
  • În acest scop, specificația de design interior include „matlasarea wellness” – textura tapițeriei matlasate, realizată cu precizie, creează un joc plăcut de lumină și umbră și oferă o invitație irezistibilă de a o explora cu vârful degetelor. Și în timp ce clienții Bentley vor avea întotdeauna acces la întreaga gamă de furnir din lemn, gama Azure oferă alte trei opţiuni cu pori deschiși: Dark Walnut, Crown-Cut Walnut şi Koa.
  • Clienții au la dispoziție, de asemenea, o gamă completă de 15 culori din care să aleagă pentru un interior bi-ton, cu cusături contrastante oferite standard. Printre altele se oferă aplicaţii speciale Azure pe pragurile interioare, pedalele Bentley „B”, iluminare ambientală și un volan duo-ton cu funcție de încălzire. 
  • Toate modelele vor afișa insigna Azure la exterior, pe pragurile interioare, pe planşa de bord și sub forma unei broderii pe scaune. Printre altele se numără grile inferioare ale barei de protecție cromate strălucitoare, jante unice de 22 inci cu zece spițe şi un buşon al rezervorului de carburant Bentley Jewel.
  • Flying Spur Azure are și o trapă panoramică din sticlă, cu panou frontal ce alunecă peste spatele fix pentru a lăsa aer proaspăt să pătrundă. Jaluzelele electrice din Alcantara, de culoare asortată cu interiorul, este o alternativă la piele. O trapă panoramică fixă ​​din sticlă este oferită pentru Continental GT Azure.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise