(video) Lewis Hamilton, prins în Monaco cum şi-a încălcat un angajament

Actualul campion de Formula 1 Lewis Hamilton a fost surprins în portul din Monaco, de unde a plecat la volanul unui unic Pagani Zonda 760 LH, asamblat special pentru el. Şi asta după ce anterior sportivul a spus că a refuzat să folosească supercaruri din propria colecție de dragul ecologiei.

Autorul imaginilor video susține că Hamilton a venit în port pentru a se întâlni cu celebrul actor Samuel Jackson pe iahtul acestuia.

Zonda 760 LH (de la Lewis Hamilton) a fost construită la comanda britanicului pe baza modelului Zonda 760 RS, de care diferă în principal în termeni de finisare. Automobilul este pus în mişcare de un V12 de 7.3 litri, marca AMG, care dezvoltă 760 CP. Poate face 0-100 km/h în 2.6 secunde şi rula cu maxim 350 km/h.

În septembrie anul trecut, Hamilton a vorbit pe rețelele de socializare despre necesitatea de a lupta pentru reducerea “amprentei personale de carbon”, iar drept replică fanii i-au reamintit despre colecția sa de supercaruri și propriul său avion.

Drept urmare, pilotul a reacționat şi a refuzat public (din câte se pare doar demonstrativ) să se mai deplaseze cu mașini cu motoare cu combustie internă, precizând că pentru treburi personale va folosi doar crossoverul electric Mercedes-Benz EQC şi noul EQS când va fi disponibil.

Cmentariile sunt închise