GENEVA 2019: Noua Skoda Kamiq – Reportaj Video AutoBlog.MD

Kamiq – aşa se numeşte cel de-al treilea model SUV pe care Skoda îl vede bestseller şi pe care noi îl vedem deja popular în ţara noastră. Pentru că este cel mai mic model din gamă va fi şi cel mai accesibil, iar acest criteriu va juca un rol important în cucerirea pieţei, alături de pariul pe noul design exterior.

Motoare nevoluminoase şi eficiente, tehnologii de ultimă oră atât la capitolul infotainment, cât şi la cel care ţine de siguranţă şi asistenţă, plus un spaţiu larg pentru pasagerii din spate şi soluţii inteligente Simply Clever, toate împreună se află bine aranjate în nici 4.3 metri lungime.

Maşina va ajunge în Republica Moldova până la sfârşitul acestui an şi este o opţiune bună, pentru că mai are atât o gardă la sol mare, cât şi o tracţiune pe puntea din faţă, ceea ce este mai mult decât suficient pentru abordarea drumurilor non off-road.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil: (video) Premieră europeană: Noul SUV urban Skoda Kamiq poate fi pus pe gaz direct din uzină

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise