Germania: Un câine a sărit în braţele şoferului exact când trecuse pe lângă radar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un german a fost amendat pentru depăşirea limitei de viteză, însă când a primit “scrisoarea fericirii” s-a uimit că nu el este în fotografie. Procesul verbal care trebuia să-i arate faţa a fost tipărit cu înfățișarea unui câine.

Conform Dodo, animalul a sărit pentru câteva secunde în poala proprietarului, iar cu labele stătea pe volan, toate întâmplându-se exact în momentul când automobilul trecuse pe lângă radar.

Nepotul șoferului a explicat că, de obicei, câinelui i se pune o centură de siguranță specială, care îi limitează mișcarea cabină şi, în același timp, îl protejează în cazul de accident. Dar în această călătorie au uitat să i-o pună.

Deşi automobilistul avea temeiuri legale pentru a anula decizia, în Germania fiind obligatoriu ca o cameră-radar să confirme identitatea persoanei care conducea în momentul încălcării, el a achitat totuşi amenda de 50 de euro.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/