Germania: Un câine a sărit în braţele şoferului exact când trecuse pe lângă radar

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un german a fost amendat pentru depăşirea limitei de viteză, însă când a primit “scrisoarea fericirii” s-a uimit că nu el este în fotografie. Procesul verbal care trebuia să-i arate faţa a fost tipărit cu înfățișarea unui câine.

Conform Dodo, animalul a sărit pentru câteva secunde în poala proprietarului, iar cu labele stătea pe volan, toate întâmplându-se exact în momentul când automobilul trecuse pe lângă radar.

Nepotul șoferului a explicat că, de obicei, câinelui i se pune o centură de siguranță specială, care îi limitează mișcarea cabină şi, în același timp, îl protejează în cazul de accident. Dar în această călătorie au uitat să i-o pună.

Deşi automobilistul avea temeiuri legale pentru a anula decizia, în Germania fiind obligatoriu ca o cameră-radar să confirme identitatea persoanei care conducea în momentul încălcării, el a achitat totuşi amenda de 50 de euro.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/