(video) Momentul unui accident cu răniţi, produs în Soroca. Un șofer ar fi avut o criză epileptică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Femeia care a avut de suferit cel mai mult rămâne internată în secția traumatologie cu o plagă și contuzie cranio-cerebrală de gravitate medie. O doamnă pasageră a fost internată în secția neurologie în urma lovirii de un scaun, iar alta a plecat deja acasă.

Între timp șoferul, care inițial refuzase internarea, a fost spitalizat totuși pentru unele investigații suplimentare, au declarat surse din cadrul Spitalului Raional Soroca pentru Observatorul de Nord.


Astăzi dimineaţă, polițiștii din Soroca au intervenit la documentarea unui accident rutier cu implicarea a două unități de transport, produs în municipiu şi soldat cu trei persoane traumatizate. Momentul a fost surprins de câteva camere de supraveghere.

Ofiţerul de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, ne-a putut spune că, din cercetările preliminare, un bărbat de 51 de ani care conducea un Volkswagen, din motive necunoscute, ar fi pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în spatele unui microbuz de rută Mercedes-Benz care staționa într-o staţie.

În urma accidentului trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: o femeie care intenţiona să urce în cabină și altele două care erau pasagere în microbuz. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale.

Şoferul nu era în stare de ebrietate. Actualmente polițiștii întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Observatorul de Nord scrie că femeia care se afla în afara microbuzului a fost internată la spital cu o comoție. Șoferul a refuzat internarea, deşi ar fi suferit o criză de epilepsie în timp ce conducea, ceea ce a dus la pierderea temporară a controlului asupra vehiculului.

Cmentariile sunt închise