Germania: Un şofer român a rămas fără elicopterul pe care-l transporta pe o platformă auto

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Mercedes-Benz Sprinter cu remorcă atașată a atras atenția polițiștilor germani pe o șosea din nordul țării, agenții fiind uimiți să vadă cum un elicopter de mici dimensiuni este transportat pe platforma care de obicei e folosită la transferul autoturismelor, scrie portalul de știri al poliției germane.

Totul s-a întâmplat joi, 11 noiembrie 2021, la ora 2:20 noaptea, când o patrulă de poliție care supraveghea autostrada B83 între Hessisch Oldendorf și Fischbeck a descoperit că ansamblul de vehicule era parcat pe banda dreaptă a drumului principal cu două benzi, cu luminile de avarie aprinse. Din cauza unei defecțiuni tehnice, șoferul a fost nevoit să își întrerupă călătoria pe autostrada federală.

Pe lângă starea tehnică proastă a ansamblului de vehicule, polițiștii au mai constatat că nu a fost eliberată plăcuța de înmatriculare românească pentru remorca atașată microbuzului înmatriculat peste Prut. Acest lucru a dat naștere la suspiciunea că remorca nu avea nici asigurare, nici aprobare oficială de circulație.

Deoarece vehiculul era condus alternativ de doi șoferi, 29 și 38 de ani, împotriva ambilor a fost deschisă urmărirea penală. Din cauza lipsei documentelor vehiculului pentru remorcă, nu a fost posibil să se clarifice dacă remorca a fost supraîncărcată.

Oamenii legii s-au văzut nevoiţi să apeleze la două companii specializate pentru a ridica de pe șosea remorca și elicopterul, care au fost confiscate. Microbuzul și-a continuat călătoria fără ele.

Cmentariile sunt închise