IGP anunţă rezultatele vânzărilor prin licitaţie a unor maşini de serviciu. Bătălie mare a fost şi pentru un tractor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În dimineața zilei de astăzi, 31 mai, la sediul Inspectoratului General al Poliției s-a desfășurat licitația cu strigare anunţată mai devreme, în rezultatul căreia au fost comercializate 19 unități de transport din cele 22 propuse spre licitație. Pentru trei dintre acestea nu au fost depuse cerere de participare.

Conform unui comunicat de presă al IGP, cel mai scump a fost vândut tractorul T 40M, anul fabricației 1992, la prețul de 42.500 de lei, care a fost expus la vânzare la prețul inițial de 25.000 de lei. Iar un BMW 535 din 1990 a fost vândut la licitație cu 21.700 lei, preţu-i inițial fiind cu 14.700 de lei mai mic.

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2022/05/licitatie-masini-IGP-mai-2022.pdf”]

Automobilele sunt din gestiunea Poliției și au fost folosite anterior în activitatea de serviciu. Acestea au fost determinate ca active neutilizate, în conformitate cu Regulamentul cu privire la modul de determinare și comercializare a activelor neutilizate ale întreprinderilor, aprobat prin HG 480/2008.

După comercializare, automobilele urmează să fie reînmatriculate de către noii proprietari cu atribuirea numerelor de înmatriculare ordinare. Din toată lista de 22 de autovehicule, doar câteva erau înmatriculate cu numere civile, inclusiv BMW-ul menţionat.

Mijloacele financiare obținute în urma licitației, în sumă de 593.200 de lei, vor fi transferate la bugetul de stat.

Cmentariile sunt închise