Imaginea zilei: Bomba care se mişcă pe străzile din Bălţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginea zilei de astăzi vine din capitala de nord a Republicii Moldova. Pe una dintre străzi, unui automobilist nu i-a venit să creadă ce a văzut, motiv pentru care a imortalizat priveliștea şi a decis să o arate şi altora prin intermediul unei reţele de socializare. Un Citroen C4 Picasso a devenit o adevărată bombă mobilă.

Proprietarul acestui MPV a fost văzut transportând două butelii, cel mai probabil de gaz, pe o suprafață prinsă de railings-urile acoperişului. Nu putem afirma cu certitudine că sunt folosite pentru alimentarea automobilului, însă chiar şi dacă le-ar fi dus de la un punct A la B, observăm că nu sunt fixate cel mai solid, de exemplu cu nişte curele sau funii pe deasupra, care să inspire măcar minimum încredere.

Mai mulţi internauți şi-au manifestat îngrijorarea faţă de situaţia din trafic, însă majoritatea au făcut-o ironic. Cu cele mai multe aprecieri s-au ales comentarii precum: „Foarte sigur apropo, principalul să nu se răstoarne”; „Important este să se deplaseze mereu în spatele ambulanței”; „Dacă ceva, buteliile vor zbura ca torpilele”; „Așteptăm vara, la 35-40 de grade, să vedem rezultatul economiei”; „Unul e cu alcool, al doilea cu RESAN”.

FOTO: facebook.com/valerian.pasat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/