in ,

LOLLOL OMGOMG LoveLove COOLCOOL WTFWTF AngryAngry

Imaginea zilei: Cum se explică fotografia virală cu un BMW al poliţiei evacuat din PMAN

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

O fotografie publicată în această după amiază pe o reţea de socializare a devenit în scurt timp virală pentru că a ajuns a fi distribuită şi comentată intens. Aceasta arată cum o maşină de poliţie marca BMW este ridicată şi evacuată din PMAN, motiv pentru care mulţi internauţi au început să facă haz de necaz.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă al INSP, ne-a putut comunica pe seama situaţiei că nu este vorba despre evacuare din cauza parcării ilegale, aşa cum a descris fotografia autorul, amuzându-se în plus că asta s-a întâmplat chiar în ziua în care Poliţia Naţională îşi marchează cei 30 de ani de existenţă.

Automobilul pur şi simplu s-a defectat şi a fost transportat cu autospeciala cu platformă la un centru de deservire autorizat.

FOTO: facebook.com/victor.love.98

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!