Imaginea zilei: Doar în Moldova, înainte de Paşti, se poate decide transportarea frigiderului cu decapotabila

0

Situaţie amuzantă şi una cum rar se poate întâmpla. Pe strada Sarmizegetusa, practic în intersecție cu bulevardul Decebal, un şofer a fost surprins în această după amiază transportând un frigider cu propria maşină! Şi nu este un automobil obişnuit, ci o decapotabilă de model Audi A4 în caroserie B6 (a doua generaţie).

Deşi nu este recomandat prin acelaşi RCR de transportat obiecte care ies semnificativ din gabaritele maşinii, conducătorul a mers la risc (chiar şi de a fi sancţionat) şi a decis astfel să-şi economisească banii.

Şi de aici întrebarea: şi-a păstrat banii în buzunar pentru ca ulterior să-i cheltuiască pe reparaţia decapotabilei cu volan pe dreapta (pentru a ajusta suspensia sau aceeaşi caroserie care pare puţin șifonată) sau că a fost prea zgârcit ca să achite servicii de transportare cu exact un vehicul care rula, coincidență sau nu, alături?

De purtarea de mască într-o maşină a cărui habitaclu nu mai este izolat de exterior nu mai spunem nimic…

FOTO: facebook.com/Julia Rodionova

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(foto) Standarde moldoveneşti. Nissan s-ar uimi dacă ar vedea ce transportă un şofer într-un Micra

(foto) Imaginea zilei: Un şofer din Chişinău, uimit de ce transporta altul într-un Renault Clio cu portbagaj deschis

(foto) Standarde moldoveneşti. Nissan s-ar uimi dacă ar vedea ce transportă un şofer într-un Micra

https://autoblog.md/videoclipul-zilei-masina-transportata-intr-o-caruta-intr-un-sat-din-raionul-ialoveni/

https://autoblog.md/foto-la-cumparaturi-cu-bmw-seria-6-cabrio-iata-cum-transportat-un-barbat-o-scara/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/