Imaginea zilei: Două tipuri de şoferi care se pot întâlni pe drumurile Moldovei

O privelişte interesantă a fost surprinsă de curând într-un ambuteiaj din capitală. În faţa unui şofer care aştepta în rând erau două automobile care s-au murdărit din cauza condiţiilor meteo şi a mizeriei de pe drumuri. Deşi păreau similare la acest capitol s-au putut identifica şi careva diferenţe, care au devenit ulterior subiect de discuţie pe o reţea de socializare.

În timp ce conducătorul microbuzului de model Mercedes-Benz Sprinter a avut grijă ca să şteargă atât mânerul uşii din spate, pentru că are cel mai probabil de-a face cu el des în timpul zilei de muncă, dar şi zona plăcuţei de înmatriculare, colegul din drepta cu BMW i-a lăsat numărul de identificare “ascuns”, curăţind doar stopurile şi cel mai interesant – logoul maşinii!

Evident situaţia nu s-a lăsat fără a fi comentată de internauţi în fel şi chip, pe seama conducătorului autoturismului fiind făcute şi glume, însă concluzia din atmosfera tuturor reacţiilor a fost una: pe drumurile din ţară circulă atât şoferi care încearcă să fie cât mai responsabili şi să respecte legea/regulile, cât şi unii care nu ezită să-şi arate prin fapte similare mândria şi patosul.

P.S. Circulaţia prin Republica Moldova cu plăcuţele de înmatriculare murdare sau indescifrabile se poate amenda de inspectorii de patrulare!

FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: 

Ţara în care şoferii pot primi până la 500 de dolari amendă pentru plăcuţele murdare de pe maşini

(video) Cu murdărie peste murdărie. Ce a fost surprins că face un taximetrist din Chişinău spre miezul nopţii

https://autoblog.md/video-ce-se-intampla-daca-speli-masina-cu-un-curatitor-cu-apa-sub-presiune-de-3000-de-bar/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/