(foto) Carlex Design a pus mâna în sfârşit pe Lamborghini Urus. Iată la ce se rezumă modificările

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un alt proiect simpatic de la atelierul Carlex Design. De această dată pe mâna polonezilor a ajuns popularul Lamborghini Urus, care mai întâi și-a făcut loc pe tabletele designerilor, după care s-a trecut la atingerea unui rezultat prin practică.

La prima vedere, putem observa că modificările caroseriei sunt semnificative, ceea ce sporește curiozitatea și ne încurajează să aruncăm o privire şi în interiorul acestui automobil.

Modificarea exterioară se rezumă de fapt la o vopsire selectivă şi manuală cu pensula, în culoarea Racing Green, rezultând într-un un finisaj original realizat de Carlex Design. Doar pe jumătatea inferioară s-a aplicat, iar pentru contrast s-a aplicat un alb sidefat în partea superioară.

Utilizarea acestui tip de vopsire în două tonuri și linia mediană rezultată subliniază caracterul sportiv al acestei mașini. Pe lângă asta, toate embleme Lamborghini au fost înlocuite cu cele ale Carlex Design, s-au montat jante forjate personalizate de 23 inchi, iar peste geamuri a fost aplicată o folie transparentă verzuie.

Stilul interior se bazează pe ideea unor culori contrastante care completează și subliniază perfect liniile agresive. Direct legat de schema de culori a caroseriei, vom observa o combinație de piele și Alcantara în Racing Green și alb sidefat. Tapiţeria are o perforație frumoasă, dar şi funcţională, pentru o mai bună circulație a aerului atunci când se utilizează încălzirea sau ventilarea în scaune.

Aceeași combinație de culori poate fi văzută pe volanul care a fost îmbrăcat în piele atât pe jantă, cât şi pe capacul pernei de aer. Noi mai sunt covoraşele de podea, dar şi tot covorul de sub ele. Până şi elementele din plastic de la baza scaunelor sunt vopsite în verde.

Efectul final este un stil original și îndrăzneț, dar nu excesiv ca la Mansory, de exemplu, unul care subliniază caracterul exterior, sportiv al mașinii, fără a uita de interiorul său luxos și confortabil. Acest proiect este rezultatul colaborării strânse dintre designerii creativi din studioul de design și maeștrii tapițeri și pictori.

Costul transformării nu s-a anunțat public.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/