Imaginea zilei: Un Lamborghini Aventador a ajuns în Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginea zilei de astăzi vine din vama Sculeni. În punctul de trecere a frontierei a fost surprins un Lamborghini Aventador pe o platformă cu numere MD!

Ar fi primul Lamborghini Aventador văzut pe meleagurile noastre!

Conform informațiilor pe care le deținem, supercarul este deja în Chișinău.

Ar fi fost procurat de peste ocean prin intermediul platformei Copart, fiind în specificaţie pentru piaţa din SUA, însă starea sa este destul de bună.

Urmează o reparație a celor necesare, un schimb al barei de protecţie frontale (pentru că nu este una originală de SV), un detailing și cel mai probabil o vămuire.

Vezi după fotografia de mai jos că propulsoru-i este funcţional!😍

Exemplarul din imagini este un Aventador SuperVeloce LP 750-4

Modelul a fost anunțat la Salonul Auto de la Geneva din 2015. Are un V12 natural aspirat de 6.5 litri, care produce 750 CP (+50 faţă de modelul de bază) şi 690 Nm.

Combinat cu o reducere a greutății cu 50 kg datorită utilizării sporite a fibrei de carbon atât în ​​interior, cât și la exterior, SV are un raport putere-greutate de 1 CP/2 kg.

De asemenea, prezintă o aerodinamică mai bună, putând genera o forţă de apăsare mai mare cu 180% în comparaţie cu un LP 700-4. Totul datorită unui splitter frontal diferit, unui difuzor spate revizuit şi a unei aripi fixe din CFRP.

Dinamica de conducere i-a fost îmbunătățită cu direcție electromecanică, suspensie de tip magnetic push-rod și alte actualizări ale șasiului pentru a crește rigiditatea.

Este capabil de 0-100 km/h în 2.8 secunde şi o viteză maximă de peste 350 km/h!

Livrările modelului au început în al doilea trimestru al anului 2015. Producția i-a fost limitată la 600 de unități şi s-a încheiat în iulie 2017.

La momentul lansării, preţul celui mai rapid Lamborghini din istorie la acel moment, era de 327.190 de euro (fără taxe).

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise