În atenţia proprietarilor de Jaguar şi Land Rover. Anunţul cu privire la toate modelele produse din 2016

Ca parte a transformării continue a JLR în capacitatea serviciilor conectate, fiecare nou model Jaguar și Land Rover va fi livrat de acum clienţilor cu tehnologia Software-over-the-air capability (SOTA) ca o dotare standard!

Acest lucru va oferi fiecărui client posibilitatea de a primi viitoare actualizări software pentru vehiculul său prin intermediul unui micro SIM sau printr-o conexiune Wi-Fi, fără a fi nevoie să-și mai viziteze dealerul pentru a primi asistenţă în acest sens, inclusiv cele mai recente versiuni ale sistemelor infotainment Touch Pro și Touch Pro Duo, ambele oferite acum standard şi cu Smartphone Pack cu Apple CarPlay şi fără taxe de abonament.

Smartphone Pack include, de asemenea, suport al interfeţelor Android Auto și Baidu CarLife, în funcție de piaţă, standard. Se mai menţionează că, proprietarii de vehicule din gama anilor 2019-2020 vor avea deja funcționalitatea SOTA integrată în sistemele lor de infotainment.

Jaguar Land Rover va mai pune la dispoziţie în viitorul apropiat capabilități SOTA și upgrade-uri de sisteme de infotainment Touch Pro și Touch Pro Duo, inclusiv cu Smartphone Pack, pentru aproape jumătate de milion de clienți existenți în întreaga lume.

Aceste actualizări gratuite sunt compatibile cu majoritatea vehiculelor fabricate începând cu anul 2016 şi anume: Jaguar XE, XF, XJ, E-PACE, F-PACE, I-PACE şi F-TYPE; Land Rover Discovery şi Discovery Sport; Range Rover, Range Rover Sport, Velar şi Evoque. Clienții eligibili pentru actualizarea gratuită vor fi contactați de dealer și li se va cere să facă o programare pentru lucrările de modernizare care urmează a fi efectuate.

Sistemul de infotainment Touch Pro a fost lansat pentru prima dată pe modelul Jaguar XF din 2016, iar sistemul Touch Pro Duo a debutat în premieră pe Range Rover Velar în 2018. Pachetul Smartphone a fost oferit ca echipament opțional sau standard pe modelele Jaguar și Land Rover începând cu lansarea gamei de maşini pentru anul 2019. La fel din 2019 a fost introdusă tehnologia SOTA.

Amintim că pe noul Land Rover Defender a debutat un nou sistem multimedia în două versiuni, numite Pivi şi Pivi Pro, care includ standard Smartphone Pack şi tehnologia SOTA.

FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Land Rover Defender – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/