(video) Ce maşini trebuie să aibă locuitorii Chișinăului pentru a putea circula fără probleme pe străzile inundate

Ploaia torenţială de ieri a dat mări bătăi de cap pentru zeci de şoferi, asta după ce, la scurt timp de la startul căderii precipitaţiilor, mai multe străzi s-au transformat în adevărate râuri de apă. Am putut observa mai multe automobile care pur şi simplu au fost inundate sau avariate din cauza unei alunecări de teren, nenumărate plăcuţe de înmatriculare pierdute, însă a existat cel puţin un şofer care nu a întâmpinat niciun fel de problemă.

Un deţinător de Nissan Patrol de generaţie mai veche, care şi-a adaptat şi izolat maşina pentru a face faţă practic oricăror impedimente, care pot apărea pe drumurile obişnuite şi în off-road, a arătat că vehiculul nu se teme nici de inundaţiile care s-au înregistrat pe câteva porţiuni a străzii Albişoara. Acesta a putut conduce prin zonă, iar un pasager a filmat isprava fără a-i fi frică că apa va pătrunde în interior.

Imaginile arată cum nivelul apei a putut ajunge uşor până şi deasupra capotei, ceea ce ne-a dat de înţeles că înălţimea acumulării depăşea un metru! Un automobil nepregătit la sigura “murea” dacă risca să fie forţat să treacă pe acolo.

Video: facebook.com/negura.alexandru.14

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise