În Chişinău poţi primi amendă pentru coarne de ren pe maşină. În Tiraspol – certificat cadou pentru imitație de girofar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din nou regiunea din stânga Nistrului ne-a atras atenția pentru o situaţie mai ieşită din comun. Dacă în Chişinău sau în genere în ţară te poţi alege cu amendă pentru nişte banale coarne de ren pe maşină, în Tiraspol pentru decorațiuni auto poţi primi un ditamai certificat cadou!

Cu o astfel de surpriză neașteptată s-a ales deținătorul unui Porsche Cayenne, care în perioada sărbătorilor de iarnă a fost surprins de camerele de monitorizare ale traficului circulând cu o imitație de girofar pe acoperiș. Imaginile le-a văzut şi ministrul MAI-ului local nerecunoscut, care a decis să se întâlnească cu șoferul în ziua de 1 februarie.

„Abordarea ta creativă este necesară și importantă pentru noi. Adesea, miliţia pe rețelele de socializare este prezentată într-un mod negativ. Dar datorită unor astfel de idei creative, această situație poate fi corectată. Mașina ta decorată în stil milițienesc cu siguranță i-a disciplinat pe unii șoferi și, cel mai important, ai reușit să dai o dispoziție bună tuturor”, a spus ministrul Vitalie Neagu proprietarului mașinii.

Andrei, șoferul, a recunoscut că nu s-a așteptat ca decorul propriei mașini să se transforme într-o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne. A spus că totul s-a întâmplat spontan, ideea venind de la copilul său, care se juca de-a miliția şi pe care a decis să-l bucure cu ajutorul a șapte metri de beteală.

Ministrul i-a urat șoferului să nu-și piardă pasiunea creativă şi l-a rugat să mai facă ceva tematic. Iar dacă îi este aproape de inimă activitatea de milițian, să vină să se angajeze şi va conduce o maşină cu girofar real. Până va decide, s-a ales cu o fotografie drept amintire şi un certificat cadou pentru a procura ceva într-un magazin auto.

Apropo, miliţia din regiune are în flotă un Porsche Cayenne Turbo de primă generaţie. Fotografia de mai jos a fost făcută în septembrie 2017, în preajma stadionului de la Tiraspol, atunci când echipa Sheriff a obţinut o remiză în meciul cu FC Copenhaga.

Cmentariile sunt închise