Încă un şofer şi-a pierdut viaţa astăzi. S-a răsturnat pe un drum de ţară de lângă Lăpuşna

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din Hîncești investighează cauzele producerii unui accident rutier care a avut loc în jurul 16:00 pe drumul neasfaltat ce leagă localităţile Lăpușna şi Pașcani. Acesta s-a soldat cu un alt deces.

Oamenii legii au stabilit preliminar că un bărbat de 50 ani, în timp ce conducea un Ford Transit, în circumstanțe necunoscute a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Şoferul a decedat pe loc din păcate, iar pasagera sa, o tânără de 32 ani, a fost transportată la cel mai apropiat spital pentru a i se oferi ajutorul medical necesar.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/