Incredibile privilegii! S-ar fi aflat a cui e mașina surprinsă recent cu lumini și semnale acustice speciale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Săptămâna trecută vă întrebasem dacă trebuie să-i cedăm trecerea unui șofer din capitală, care apăruse în trafic cu lumini și semnale acustice speciale, spre surprinderea unui martor care ne-a expediat imagini la adresa redacției.

Filmulețul nostru a ajuns și în vizorul redacției pulsmedia.md, iar colegii de breaslă au putut afla din sursele lor de informații cine este conducătorul acelui Jeep. Mare ne-a fost și nouă uimirea să aflăm.

Vă prezentăm încă o dată imaginile filmate în intersecția străzilor Belinski-Neculce din sectorul Buiucani:

Potrivit surselor PulsMedia din cadrul poliției, la volanul mașinii de teren dotate cu lumini și semnale acustice speciale, cu plăcuțe de înmatriculare HXX 128, se afla un șofer în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Tânărul s-a dovedit a fi nimeni altul decât fiul lui Ruslan Popa, șeful Direcției Patrulare Centru a INSP!

Iată așa incredibile privilegii au unii… Și puțin probabil să le fie rușine chiar dacă astfel de informații ajung să fie cunoscute public…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise