INSP a reacţionat la situaţia recentă în care un şofer pretinde că un echipaj a făcut abuz de serviciu pe un traseu naţional

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică a reacţionat la situaţia recentă în care un şofer pretinde că un echipaj a făcut abuz de serviciu pe un traseu naţional.

Conform instituției, echipajul de poliţie vizat se afla într-o misiune de disciplinare a conducătorilor auto şi a încercat de fapt de câteva ori să blocheze acțiunile ilegale ale câtorva dintre ei, inclusiv a celui care a formulat plângerea, toţi nesubordonându-se cerințelor agenților de patrulare.

Conform RCR, este interzisă depășirea vehiculului cu regim prioritar de circulație, PRECUM ŞI a vehiculelor escortate de acesta!

Din ce am reuşit să aflăm, în această situaţie a fost un exercițiu practicat deja de mulţi ani, unul în care un echipaj INSP însoțește intenționat o coloană de maşini civile, dar la fel implicate în misiune, pentru ca alţi participanți la trafic să circule regulamentar în coloană în limitele localității, dar nu cum doresc, realizând depășiri cu încălcarea limitelor de viteză. Abaterile de la prevederile RCR sunt respectiv sancționate!

INSP nu este obligat să comunice fiecărui conducător auto momentul în care se desfăşoară vreo misiune sau vreun astfel de exerciţiu! Din contra, el trebuie să se subordoneze cerinţelor legale! Astfel spus, fiţi atenţi pe viitor!

Iată textul integral:

Cu referire la postarea pe portalul autoblog.md unde „un echipaj al INSP este acuzat de abuz în serviciu pe traseul…

Posted by Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP on Thursday, 28 April 2022

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/