”Investiția” merită? Amenda de râs pe care o va primi proprietarul VW-ului reutilat surprins prin capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Apariția recentă în capitală, cea sub forma unui vechi VW Passat reutilat contrar normelor/regulilor/legilor, a ajuns și în atenția INSP. Autoritatea declară că s-a autosesizat în baza imaginilor care au fost publicate în spațiul online, deși autovehiculul a ajuns bine-mersi în Chișinău, prezentând un pericol pe drumurile publice.

Ofițerul de presă al INSP, Natalia Golovco, a mai menționat că șoferul/proprietarul urmează a fi identificat pentru a i se înmâna o amendă de râs. Acesta riscă una de până la 600 de lei și trei puncte de penalizare pentru încălcarea art. 228, al. 1 din Codul Contravențional: Exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare.

Sancțiunea nu mai prevede nimic suplimentar, gen ridicarea plăcuțelor, ridicarea mașinii la parcarea specială sau interzicerea imediată a exploatării în continuare. Respectiv, achitată în jumătate în trei zile sau doar în proporție de 25%, această ”investiție” inclusiv în publicitatea unui magazin online de haine, a cărei denumire a fost aplicată pe lunetă, s-ar considera mai mult decât meritată…

VIDEO: instagram.com/daniel_rachier, instagram.com/cristianstratin

Cmentariile sunt închise