(foto) Afacere cu permise de conducere. Câţi bani s-au găsit acasă la un instructor auto din Cantemir

Un bărbat din Cantemir, instructor auto, a fost reținut în aceasta dimineață de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui alt bărbat să-l ajute să obţină un permis de conducere de categoria B.

Potrivit informațiilor, acesta ar fi pretins de la denunțător 800 de euro pentru a-l ajuta să-şi perfecteze actele de conducere la categoria B, susținând că ar avea influenţă asupra unor funcționari ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Cahul. Pentru a fortifica probatoriul, ofițerii DGT Sud au descins cu percheziții la domiciliul bănuitului.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, banii au fost depistați la domiciliul bănuitului, într-o carte, dar și o sumă de 9.140 de euro, proveniența cărora urmează să fie stabilită.

Bărbatul a fost reţinut de ofițerii DGT Sud a CNA şi plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru trafic de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă de la 2 la 7 ani de detenţie sau amendă penală.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Vezi şi: Cât costă “aranjarea” obţinerii uşoare a unui permis de conducere la Bălţi? Taxa percepută de un şomer

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/