(video) Mercedes-ul care a alunecat pe platforma unei autospeciale de evacuare s-a dovedit a fi al unui deputat

Mercedes-ul care a alunecat pe platforma unei autospeciale de evacuare s-a dovedit a fi al unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova! Colegii de la TV8 au reuşit să afle despre asta.

Potrivit informaţiilor, deputatul în cauză a apelat la serviciul de evacuare pentru a-și duce Mercedes-ul defectat în urma recentelor ploi, la reparație. Ajutoarele însă și-au făcut apariția în lipsa stăpânului! În timp ce ridicau vehiculul pe trapă, mașina a fost avariată din nou.

Solicitat de TV8, deputatul a declarat că toate cheltuielile vor fi suportate de compania care a evacuat mașina, în cazul în care se va dovedi că a fost avariată în timpul transportării.

Apropo, curios este faptul că deşi maşina nu a fost ridicată pentru parcare neregulamentară şi nu a fost dusă la parcarea specială, serviciul de evacuare a fost prestat de o autospecială a companiei care ridică mai nou automobilele la solicitarea poliţiei.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-pazea-unde-va-lasati-masinile-puteti-fi-denuntati-la-politie-de-pietoni-cum-s-a-intamplat-in-acest-caz/

Cmentariile sunt închise