in , ,

AngryAngry LOLLOL COOLCOOL OMGOMG WTFWTF LoveLove

(video) Graba strică treaba. Un Mercedes a fost încărcat incorect pe o autospecială a noului serviciu de evacuare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

În graba de a evacua cât mai multe maşini parcate neregulamentar pe străzile capitalei, iată că se înregistrează deja prime incidente, după doar două zile de la momentul lansării oficiale a serviciului.

Un Mercedes-Benz E-Class, ridicat de undeva din Chişinău, nu a fost aranjat cum se cuvine pe platformă şi în timpul transportării s-a aşezat pe o parte a şasiului. S-a întâmplat cel mai probabil din cauza denivelărilor de pe drumuri, care, au făcut ca maşina nefixată rigid şi cu roţile faţă întoarse complet spre dreapta, să se mişte.

Amintim că potrivit regulilor formulate, operatorul care încarcă maşina pe autospecială, dar şi compania care operează serviciile, poartă răspundere de deteriorările cauzate mijlocului de transport în timpul ridicării, transportării și depozitării acestuia la parcarea specială.

De asemenea, compania va compensa deteriorările cauzate mijlocului de transport din momentul depozitării la parcarea specială și până în momentul restituirii acestuia proprietarului, posesorului sau reprezentantului acestora (dacă se întâmplă şi aşa ceva).

Вот так везут машины на штраф площадку!!!Как всегда, намерение хорошее а исполнение ГОВНО!!!

Gepostet von Roman Iurievich am Dienstag, 29. September 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?

-6 Points
Upvote Downvote