(foto) LUMMA Design consideră că noul G-Class trebuie să aibă şase terminaţii de eşapament în loc de patru

De peste 30 de ani acum, atelierul LUMMA Design din sudul Germaniei a fost pentru crearea unor modificări de talie premium absolută pentru maşini. Fondatorul Horst Lumma și echipa sa de specialiști cu înaltă calificare sunt cei la care apelează cei mai exigenți clienţi din întreaga lume.

În special atunci când vine vorba de modificarea unor automobile de clasă premium sau de lux, proprietarii de SUV-uri de înaltă calitate au încredere în măiestria, priceperea şi designul deosebit pe care îl inventează atelierul pentru proiectele sale. Horst Lumma își folosește creativitatea pentru a reda o prezență și caracter mai mare şi foarte special maşinilor care ajung în mâinile sale.

În fruntea acestor programe de tuning sunt, în general, modificări vizuale, care subliniază caracterul exclusiv al vehiculelor. Îmbunătățiri de performanță și o selecție fină de jante din aliaj completează gama de produse. Specialiștii din Winterlingen au urmat această cale şi cu programul nou LUMMA CLR G770 creat pentru Mercedes-AMG G 63, aplicabil şi pentru G 500.

Pachetul exclusiv aerodinamic al LUMMA Design stabilește o valoare de referință pentru calitate și aspect. Componentele bodykit-ului sunt realizate în principal din PU-RIM, un plastic de înaltă calitate pe care îl foloseşte şi BRABUS, iar opţional pot fi din fibră de carbon autentică, material care se integrează perfect în designul original pentru a sublinia caracteristicile sportive ale SUV-ului.

Spre deosebire de maşina care ne-a fost arătată în format digital, la doar două săptămâni după prezentarea noului G 63 AMG, cei de la LUMMA Design au creat pentru varianta finală a proiectului alte bare de protecţie, care sunt combinate cu praguri şi aripi cu arcuri pentru roţi diferite. În plus, noile componentele add-on optimizează debitul de aer peste silueta maşinii, fapt care are efecte pozitive asupra manipulării. Iar cu spoilerul spate de deasupra lunetei şi cu difuzorul de aer special va fi livrată şi o forţă de apăsare suplimentară.

Un panou frontal pe acoperiş cu patru faruri suplimentare, noi lumini de zi integrate în bara de protecţie, un ataşament pe capotă, un cadru pentru grila radiatorului, noile terminaţii ale eşapamentului (şase la număr), capacul pentru roata de rezervă la fel cu un nou design şi corpurile oglinzilor retrovizoare din fibră de carbon printre altele, completează programul extrovertit de tuning exterior.

Vezi şi: (foto) Lumma Design – primul atelier care a prezentat un program de tuning pentru Jaguar F-Pace

Mai este necesar de menţionat că noul bodykit a mărit lăţimea maşinii cu alţi 40 de mm, spaţiul fiind folosit şi pentru a instala noi jante premium din aliaj, numite CLR 24 RS şi măsurând 24 de inci. Cu designul lor în forma literei Y, ca și în cazul tuturor jantelor disponibile, LUMMA se bazează pe utilizarea de aliaje de aluminiu pentru a ajuta la reducerea masei nesuspendate. Acest lucru duce la o îmbunătățire considerabilă a distanțelor de accelerare, manipulare și frânare.

Pentru anvelope perfecte LUMMA recomandă unele de înaltă performanță cu dimensiuni 295/30 R24 pe față și 355/25 R24 pe spate. Etrierele mecanismelor de frânare pot fi vopsite într-o culoare aleasă de client.

Vezi şi: (foto) Lumma Design a „scos din cuptor” un nou bodykit pentru Range Rover Sport şi SVR

Vezi şi: (video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul BRABUS 800 WIDESTAR

În interiorul care nu ni l-a arătat, LUMMA Design spune că a reușit să creeze simbioza perfectă a funcționalității sportive și a ambianței de lux. Acest lucru implică utilizarea mai multor materiale de calitate superioară, oferind acest sentiment de confort complet, indiferent unde vor sta pasagerii. De la un set de pedale de aluminiu, până la covoraşe cu inserţii din piele naturală, specialiştii sunt gata să facă orice îşi doreşte sau îşi imaginează clientul şi în materie de tapiţerie sau decor.

Apropo, atelierul nu se limitează la doar în a oferi un kit de conversie pentru noul G 63 AMG, ci se poate băga şi sub capotă. Se menţionează fără alte detalii că datorită unui LUMMA PowerBox, puterea motorului V8 de 4.0 litri poate creşte de la 585 CP/850 Nm la 650 CP/950 Nm. Şi modelul G 500 (422 CP/610 Nm) poate beneficia de îmbunătăţiri de performanţă, cu un adaos impresionant de 110 CP şi 140 Nm! Cel mai probabil aceste manipulări se datorează modificării unităţii electronice de control a motorului, dar şi a eşapamentului, printre altele.

Preţurile pentru componente şi servicii încep de la aproximativ 11.000 de euro pentru bodykit-ul din PU-RIM. Un G 500 cu toate modificările incluse poate fi cumpărat chiar acum.

Vezi şi: (video) GENEVA 2019: Noul Mansory Star Trooper – killerul lui BRABUS 800 WIDESTAR?

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/