(video) Comrat: Un tânăr de 19 ani, fără permis de conducere, l-a lăsat cu traumatisme pe un poliţist

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe o stradă din orașul Comrat, în ziua de marţi, un echipaj de patrulare a oprit un automobil de marcă Mercedes-Benz înmatriculat în Marea Britanie, care avea geamurile portierelor din față umbrite. La volan se afla un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ceadîr-Lunga, fără permis de conducere. Maşina aparţinea unei cunoștințe. 

Conform procedurii a fost solicitat evacuatorul pentru a ridica mașina la parcarea cu plată, însă la un moment dat, probabil după ce a aflat ce urmează să se întâmple, tânărul a accelerat și s-a deplasat spre direcția orașului Ceadîr-Lunga.

Totuşi, nu a reuşit să ajungă departe sau să se ascundă. La scurt timp, tânărul a fost reținut pentru 72 de ore pentru ultragierea polițistului, pentru că nu a oprit la indicațiile legale și pentru că se deplasa fără un permis de conducere. 

Mai mult, se menționează că polițistul s-a ales cu traumatisme.

Poliția Republicii Moldova solicită participanților la trafic să manifeste un comportament corect și adecvat față de polițiști. În caz contrar, față de aceștia vor fi aplicate măsuri fizice de constrângere și sancțiuni sau pedepse conform legislației în vigoare.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise