LIVE: Prezentarea noilor BMW Seria 5 și Seria 6 Gran Turismo comentată în direct de AUTOBLOG.MD

BMW este pe cale să anunțe versiunea restilizată pentru trei modele importante în gama sa de modele – BMW Seria 5 Sedan, Seria 5 Touring și Seria 6 Gran Turismo! Din cauza pandemiei generată de Coronavirus la nivel mondial evenimentul se va ține online.

Din acest motiv te așteptăm miercuri dimineață de la ora 08:45 pe AutoBlog.MD pentru a asista la premiera live a celor trei modele! Echipa AutoBlog.MD s-a adaptat din mers și astfel, începând cu acest eveniment, va comenta în transmisiune directă toate prezentările auto ce vor avea loc online în lunile următoare!

Așadar, vă așteptăm de la ora 08:45, miercuri dimineață, pe 27 mai 2020, pe AutoBlog.MD, pentru a urmări împreună premiera celor trei modele și de a ne schimba cu părerea despre modificările pe care le aduc!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise