Numărătoare inversă! Toyota prezintă peste două săptămâni noul Grand Highlander

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Primul teaser cu interiorul:


Sofisticat, spațios și puternic. Astfel este descris noul model pe care Toyota îl va introduce peste două săptămâni, pe 8 februarie, în cadrul Salonului Auto de la Chicago. Pe lângă cunoscutul Highlander va exista şi noul Grand Highlander, maşină despre care se vorbeşte încă din 2021!

Denumirea Highlander, care a apărut pentru prima dată în 2001, a inaugurat un nou capitol în evoluția SUV-urilor, devenind în scurt timp fundamentul unui întreg segment. După patru generații și peste 20 de ani de succes în vânzări, Toyota o va face din nou, cu noul Grand Highlander.

Echipat pentru aventuri în familie, Grand Highlander va fi completarea perfectă în linia de modele. Este numit „all-new”, ceea ce înseamnă că va fi un model distinct, ceva mai mult decât un simplu Highlander întins. De asemenea, va avea să ofere trei rânduri de scaune, o caracteristică populară în rândul clienților americani.

Singurul teaser foto lansat până acum ne arată în umbră designul posterior, diferit de cel al lui Highlander. În plus, pe hayon vedem denumirea HYBRID MAX, a unui sistem de propulsie cu benzinar turbo la bază, introdus în variante diferite deja pe modele precum Tundra, Sequoia sau Crown.

Urmează să aflăm dacă va fi un model exclusiv pentru piaţa nord-americană sau dacă va fi o alternativă pentru noul Land Cruiser 300, indisponibil peste ocean. Iar conform unor informații neoficiale, noul Grand Highlander ar putea sta la baza eventualului Lexus TX.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/