(video) Sute de CP la un preţ atractiv. Roush Performance face un stoc F-150 mai puternic decât Raptor R

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Actualul Ford F-150 a debutat în 2020, dar abia acum legendarul atelier de tuning Roush Performance are gata o intervenție de ordin tehnic. Pentru doar 8.650 de dolari, puterea V8-ului natural aspirat de 5.0 litri creşte cu peste 75%!

Amintim că în gamă Ford are modelul F-150 Raptor R, cu un șasiu modificat și un V8 Predator de 5.2 litri cu compresor mecanic, care oferă 710 CP și 868 Nm. Un astfel de super pickup costă de la 109.145 dolari.

Pentru comparaţie, un Ford F-150 obișnuit cu V8 de 5.0 litri (405 CP/556 Nm) costă de la 37.925 de dolari. Adăugarea compresorului Roush pentru nici 10.000 de dolari aduce o dinamică comparabilă cu a lui Raptor R pentru mai puțin de jumătate din prețul acestuia din urmă!

Setul include un compresor mecanic de 2.65 litri Roush TVS R2650, un intercooler cu rezervor mare pentru lichid de răcire, un amortizor pentru arborele cotit, bujii noi și un nou program de control electronic. Puterea maximă creşte până la 715 CP şi 861 Nm după aplicare.

Instalarea celor enumerate poate fi efectuată independent într-un garaj, dar, desigur, este necesară calificarea. Procedura durează aproximativ 16 ore. Este mai ușor și mai fiabil pentru o taxă mică suplimentară de încredințat lucrările unui dealer autorizat. La cutia de viteze cu 10 trepte nu se umblă.

Desigur, un astfel de F-150 nu va putea să cucerească orice teren off-road ca şi un Raptor R, care are şi o suspensie dedicată, însă pentru deplasarea mai sprintenă pe drumurile publice investițiile mici se vor justifica cu interes.

În acelaşi timp, Roush Performance a pregătit şi alte actualizări, pentru maşinile în echipările XLT sau Lariat. Costă 19.000 de dolari și include: o nouă grilă de radiator cu lămpi de poziţie, o capotă cu prize de ventilație, bosaje pentru arcurile roţilor, o suspensie modificată pentru o capacitate mai mare în off-road, o galerie de evacuare custom ce oferă un sunet mai interesant, jante Roush la 20 de inchi în anvelope General Grabber A / TX de 33 de inci, insigne și autocolante marca Roush pentru corp și cabină, pedale customizate, grafică nouă pe bord, strat de protecție pentru podea și alte lucruri plăcute.

Pentru o taxă suplimentară poate fi comandată o tapiţerie din piele pentru scaune şi un eşapament complet diferit cu supape active.

Pentru toate modificările sale Roush Performance oferă o garanție de 3 ani.

Cmentariile sunt închise