(video) Premieră: Noul Toyota Tundra Capstone – deocamdată cel mai luxos pickup al mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru a mai atrage clienţi şi pentru a ţine pasul cu o ofertă destul de bogată în segment, Toyota a decis să introducă un nivel de echipare de top pentru noua generaţie Tundra.

Modelul Tundra Capstone va fi deocamdată cel mai luxos pickup al mărcii. Va ajunge la dealeri din această primăvară.

Caracteristici cheie:

  • Se va oferi doar în format CrewMax cu benă de 1.67 metri lungime. Culorile disponibile sunt: Wind Chill Pearl, Magnetic Gray Metallic, Celestial Silver Metallic, Midnight Black Metallic, Supersonic Red şi Blueprint.
  • Privirile asupra sa vor fi atrasa cu siguranță de cele mai mari roți oferite vreodată pe Tundra, datorită jantelor standard cromate de 22 inci. În fața sa robustă, grila unică a versiunii Capstone prezintă un cadru exterior colorat și un model de plasă cromată, completată cu capace de oglinzi retrovizoare cromate subtil, alături de alte inserţii şi accente cromate.
  • Dispune standard de praguri exterioare retractabile electric automat, pentru o îmbarcare şi debarcare uşoară, alături de o treaptă acţionată electric pentru acces uşor în benă.
  • Standard, tapiţeria scaunelor este din piele semi-anilină. Nu numai că scaunele sunt de lux, dar oferă și perforații elegante și o combinație de culori alb-negru, exclusivă pentru Capstone.
  • Consola centrală și planşa de bord este decorată cu lemn de nuc american întunecat autentic, cu un finisaj cu pori deschiși care evidențiază granulația lemnului. Pe bord, incrustația de nuc înconjoară un logo Capstone care este iluminat atunci când ușile sunt deschise.
  • O trapă panoramică este standard pe Tundra Capstone. Pentru a oferi o cabină și mai silențioasă, Capstone este singura echipare/versiune a noii Tundra care are sticlă acustică pe ușile din față.
  • Șoferii vor aprecia volanul încălzit îmbrăcat cu piele și afișajul multi-informațional digital mare de 12.3 inci. Ecranul Head-Up color standard de 10 inci oferă o opțiune prin care șoferii pot să țină ochii în linie cu drumul din față.
  • Sistemul multimedia de top, cu monitor de 14 inci şi nou sistem de operare, vine standard. Dispune de asistent vocal, navigaţie prin cloud, conexiune mobilă dublă prin Bluetooth şi suport Apple CarPlay/Android Auto, printre altele.
  • Un abonament Wi-Fi Connect oferă conectivitate 4G pentru până la cinci dispozitive, transformând Tundra într-un hotspot și, de asemenea, oferă posibilitatea de a conecta abonamentele Apple music și Amazon Music separate la vehicul cu streaming integrat. Vorbind despre audio, Tundra Capstone oferă şi un impresionant sistem JBL Premium Audio cu 12 difuzoare.
  • Completând noul sistem de suspensie spate multi-link, Tundra Capstone va putea fi comandat cu suspensie variabilă adaptivă (AVS) și o suspensie pneumatică pentru nivelarea înălţimii posteriorului în urma încărcării benei. Cabina este montată pe cadru cu suporturi hidraulice.
  • Sub capotă această versiune vine fără alternativă cu noul sistem de propulsie hibrid i-FORCE MAX, care produce 443 de cai putere și 790 Nm de cuplu. i-FORCE MAX se bazează pe un motor V6 twin-turbo şi mai conţine un mic motor electric cu un ambreiaj, situat în carcasa dintre benzinar și transmisia automată cu 10 trepte.
  • Astfel, noua Tundra Capstone are o capacitate maximă de tractare de 4.690 kg. Sarcina utilă maximă a benei este de 674 kg.
  • Mai dispune de: Digital Display Rearview Mirror (standard), Panoramic View Monitor (standard), Towing Technology Package (standard), Toyota Safety Sense 2.5 (standard), etc.

Preţul de start nu i-a fost anunţat, însă la momentul de faţă cea mai scumpă echipare îi costă în SUA aproximativ 60.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/