Se strânge robinetul reducerilor? Cât vor costa din 14 aprilie carburanții

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se opreşte valul reducerilor de preţ la carburanţi? Cel puţin asta reiese din tarifele plafon care au fost calculate de ANRE pentru a fi aplicate din 14 aprilie. În linii generale preţurile par să se stabilizeze şi ar putea rămâne o vreme în jurul a 26 de lei pentru un litru de motorină.

Joi, un litru de motorină standard va costa cu doar cinci bani mai puţin decât astăzi, în timp ce benzina Premium 95 îşi va menţine nivelul şi chiar se va scumpi nesemnificativ cu doi bani.

Amintim că Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară.

Jucătorii de pe piaţa produselor petroliere din Republica Moldova, care au reţele de staţii de alimentare, nu au voie să afişeze la panou preţuri mai mari decât cele stabilite de ANRE. Însă după posibilitate şi dorinţă ei pot vinde carburanţii fie la acelaşi preţ, cel maximal calculat de ANRE, fie la unele mai mici.

Iată cum se formează preţurile la nivel internaţional:

Influența cotațiilor Brent și Platts asupra prețurilor la carburanți în Republica Moldova

Explicaţie: De ce este utilizată media Platts pentru ultimele 14 zile în stabilirea preţurilor la carburanţi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/