Los Angeles 2018: Cum văd americanii tuning-ul? Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

La orice Salon Auto internaţional cu acces public, în care în centrul atenţiei sunt scoase maşini, mereu există un „colţişor de rai”. Acolo se vor găsi întotdeauna autovehicule cu forme neobişnuite şi în cele mai vii culori, şi acestea nu mai aparţin producătorilor, ci atelierelor de tuning care în toată lumea se ridică deja la câteva sute.

Nume precum DUB, West Coast Customs sau Liberty Walk sunt doar câteva în toată această industrie, care an de an bucură publicul, ce-i drept, cel mai mult în afara continentului european. Proiecte de-ale lor am găsit şi la Salonul Auto de la Los Angeles pe care l-am vizitat.

„The Garage” este locul unde locuiește cultura automobilelor. Situat anual sub South Hall (holul de sud) al Los Angeles Convention Center, dacă îl veți vizita vreodată, acolo veți găsi una dintre cele mai mari și mai interesante colecții de tuneri renumiţi, maşini exotice personalizate sau produse și servicii aftermarket. În acest an am văzut cu ochii noştri de la Rolls Royce-uri, până la modele Mercedes-Benz, Bentley, Lamborghini, Ferrari, Porsche și altele, complet diferite şi evident mult mai atractive decât cele oferite din uzină.

Convingeți-vă singuri!

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

Vezi şi: Los Angeles 2018: Am vizitat Galpin’s Hall of Customs – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/