Loterie pentru o reală călătorie în spaţiu! Pot participa şi moldovenii cu cetățenie americană

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Land Rover, în parteneriat cu Virgin Galactic, a anunțat loteria Land Rover & Virgin Galactic Adventure of a Lifetime. Proprietarii de vehicule Land Rover care locuiesc în SUA* vor avea șansa de a câștiga marele premiu suprem – un loc într-un zbor spațial organizat de Virgin Galactic.

Tombolele invită noii și actualii proprietari de vehicule Land Rover care locuiesc în SUA* să interacționeze cu familia și prietenii pentru a-și crește șansele de a câștiga marele premiu – un bilet în cosmos – sau o serie de alte premii, inclusiv Experiențe Land Rover, bunuri Land Rover și Virgin Galactic, dar și multe altele.

Proprietarii de vehicule Land Rover care locuiesc în SUA* pot intra pentru a câștiga, înregistrându-se pentru tombole pe LandRoverAdventureofaLifetime.com. După înregistrare, aceștia pot primi invitații suplimentare pentru crearea unei “echipe spațiale” și trimiterea acestora prietenilor și familiei pentru a se alătura.

Prin diferite acțiuni, membrii “echipei spațiale” generează mai multe şanse de câştig pentru proprietarul unui Land Rover: o înscriere online pentru a primi mai multe informații despre Land Rover (o şansă); comandarea unui nou vehicul Land Rover (50 de şanse); achiziționarea, finanțarea sau închirierea unui nou vehicul Land Rover (100 de şanse).

Înscrierile în tombolă vor fi acceptate până pe 20 iunie 2022 inclusiv, iar câștigătorul marelui premiu va fi anunțat pe sau în jurul datei de 15 august 2022.

*Nu sunt obligatorii careva achiziţii. Tombola este deschisă rezidenților legali din 50 de state americane şi Districtul Columbia (cu excepția statelor Ohio și Virginia); cu o vârstă de cel puţin18 ani sau mai mult, împlinită la momentul participării. Marele premiu: un zbor dus-întors în spațiu cu Virgin Galactic. Zece câștigători ai Premiului Preliminar: cinci cu o valoare de vânzare cu amănuntul de până la $500 și cinci cu o valoare de vânzare cu amănuntul de până la $1.000. Regulamentul oficial.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/