E cel mai autonom electromobil din Europa! Lucid a început să livreze modelul Air pe continentul nostru

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lucid Group, care stabilește noi standarde cu cea mai lungă autonomie și cea mai rapidă încărcare a unei mașini electrice de pe piață, a anunțat astăzi că a început livrările modelului Air în Europa.

Primii clienţi sunt din Germania şi Olanda. În aceste ţări, preţul de start pentru modelul de top este de tocmai 218.000 şi 222.000 de euro respectiv! Pentru comparație, clienţii din SUA au dat minimum 169.000 de dolari.

Din start, Lucid Air se lansează în Europa cu ediția limitată Dream Edition, care este deja sold out! Aceasta este disponibilă în două versiuni distincte, optimizate pentru a evidenția diferite fațete ale acestui excepțional sedan electric de lux.

  • Dream Edition Performance oferă două motoare care produc o putere combinată de 828 kW (1.126 de CP în sistem european de măsurare) şi o acceleraţie 0-100 km/h în 2.5 secunde. Autonomia i se ridică până la 799 km în ciclul combinat WLTP.
  • Dream Edition Range este concentrat mai mult pe eficienţă decât pe sportivitate, autonomia-i oficială în ciclu WLTP fiind una lider în industrie – de până la 883 km (cu jante de 19 inchi, mai mult decât în ciclul american de măsurare EPA)! Are la fel două motoare electrice, însă acestea oferă 696 kW (946 CP).
  • Cuplul total generat şi viteza maximă a ambelor maşini este de 1.390 Nm şi 270 km/h respectiv.

Lucid este, de asemenea, lider în industrie în ceea ce privește încărcarea, dezvoltând o arhitectură electrică de 900 V+ pentru Air Dream Edition și Air Grand Touring. Dacă se utilizează un încărcător DC, capabil să pompeze energie cu peste 300 kW, Lucid Air Grand Touring poate adăuga 400 km de autonomie în aproximativ 15 minute, ceea ce îl face un vehicul ideal pentru călătorii în Europa.

Lucid Motors, cu sediul central european în Amsterdam, își extinde activ prezența fizică în regiune. A deschis recent a treia locație de vânzare cu amănuntul și primul centru combinat de servicii, livrare și vânzări din Europa, situat în Hilversum, Țările de Jos, în afara Amsterdamului. Aceasta a venit după deschiderea Studiourilor din Geneva și München mai devreme în acest an. O extindere suplimentară în Europa este planificată în viitor.

Lucid acceptă în prezent rezervări de la clienți europeni pentru toate nivelurile de echipare ale modelului Air. Prin plasarea unei rezervări complet rambursabile, începând de la 300 de euro, clienții din Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Monaco, Țările de Jos, Norvegia, Spania, Suedia, Elveția şi Regatul Unit își pot asigura locul în rând după versiunile Pure, Touring și Grand Touring, când vor începe livrările în țările respective.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/