LUKOIL Racing Team a împlinit 20 de ani de la înfiinţare

Articol de: LUKOIL Moldova

Preşedintele LUKOIL Vagit Alekperov a felicitat piloţii şi colaboratorii echipei sportive LUKOIL Racing Team cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţare.

Şeful companiei petroliere le-a oferit premii şi distincţii pentru că fiecare persoană din colectiv au demonstrat un nivel înalt de profesionalism, fapt care a permis echipei să păstreze poziţia de lider în autosportul din Rusia mai mulţi ani la rând.

Echipa LUKOIL Racing Team a fost creată la sfârşitul anilor ’90, iniţial pentru a fi testat combustibilul şi uleiurile produse de compania petrolieră.

În timp echipa a evoluat şi are până în prezent în palmares 68 de premii de frunte, câştigate în campionatele şi Cupele Rusiei, dar şi o experienţă bogată în competiţiile internaţionale.

Datorită participării la diverse evenimente sportive, inginerii echipei şi-au dezvoltat deja competenţele necesare pentru construcţia maşinilor sport şi pentru deservirea acestora după standardele superioare.

Unul din campionatele remarcabile în care echipa LUKOIL Racing Team va participa în acest an este Seria Internaţională TCR.

P.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/