LUKOIL reduce preţurile la toate tipurile de carburanţi cu ocazia sărbătorilor pascale

Compania LUKOIL Moldova anunță reduceri pascale pentru toți automobiliștii din țara noastră!

Astfel, în perioada zilelor de 18, 19 şi 20 aprilie inclusiv, șoferii vor putea alimenta cu noi reduceri de preț, valabile pentru automobilele cu motoare pe benzină, diesel și sisteme GPL.

Astfel, LUKOIL Moldova anunță că în toată reţeaua sa de pe întreg teritoriul ţării, care este formată apropo din peste 100 de staţii, în perioada de timp sus menţionată toţi carburanţii vor fi mai ieftini cu 50 de bani!

În particular vorbind, acest lucru înseamnă că după o perioadă îndelungată de timp, preţul unui litru de benzină Premium-95 va coborî pentru prima dată sub 16 lei, în timp ce al unui litru de motorină sub 14 lei!

Interesant mai este de menţionat că, chiar şi cea mai scumpă şi de calitate benzină cu cifră octanică 100, disponibilă pentru a fi cumpărată în reţeaua LUKOIL, va fi mai accesibilă – sub 17 lei litrul!

Beneficiaţi de aceste reduceri şi bucuraţi-vă alături de cei dragi în zilele care urmează!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise