Max Verstappen, într-un interviu: „Nu urmăresc să dobor recordul de titluri mondiale”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen, actualul campion mondial de Formula 1, a afirmat într-un interviu pentru ziarul german Bild că doborârea recordului de şapte titluri deţinut în prezent de Michael Schumacher şi Lewis Hamilton nu este unul dintre obiectivele sale.😏

„Sincer, nu mă tentează. Visul meu a fost să devin campion mondial într-o zi. Asta am spus mereu când eram copil. Nu că vreau să câştig opt titluri.

Dacă voi câştiga vreodată opt titluri, asta ar fi bineînţeles grozav, dar nu este obiectivul meu principal. Vreau doar să rămân acolo unde sunt în prezent: în vârf!”

Verstappen a cucerit două titluri consecutive în Formula 1, în 2021 şi 2022, iar în acest sezon este liderul clasamentului piloţilor, cu un avans de şase puncte faţă de coechipierul său mexican. Chiar Sergio Perez se dovedește a fi pricipalul rival în lupta pentru al treilea titlu. În același timp, mașinile echipei austriece par de neîntrecut.

Formula 1 face escală în acest weekend în Statele Unite, pentru Marele Premiu de la Miami (Florida), cursă a cărei ediţie inaugurală a fost câştigată anul trecut de… Max Verstappen.

Cmentariile sunt închise