in , , ,

LOLLOL WTFWTF

(video) Accident viral în sectorul Buiucani. Cum o șoferiță cu un Ford a lovit un BMW în viraj

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Nu fusese suficient de atentă, are fobie de spații înguste sau pur și simplu nu a întors suficient volanul pentru o direcție corectă? Oricare nu ar fi explicația, aceasta nu mai poate schimba ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de ieri în intersecția străzilor 27 martie 1918 cu Țarinei din sectorul Buiucani.

Două camere de bord (una chiar din mașina lovită) au surprins momentul accidentului, care a reușit să devină într-un timp scurt viral pe o rețea de socializare. Imaginile arată cum conducătorul unui crossover Ford, căruia i-a fost cedată respectuos trecerea, a lovit un BMW pe lateral.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a putut spune că la fața locului nu a fost solicitat un echipaj pentru documentarea accidentului și o procedură de constatare amiabilă nu a avut loc. La volanul Ford-ului se afla o femeie care și-a recunoscut vina și conform p. 13 RCR s-a deplasat la sediul accidente rutiere, unde i s-a întocmit un proces verbal și aplicată o amenda în mărime de 1.500 lei și 6 puncte de penalizare.

Pentru claritate..

Posted by Eugen Monul on Tuesday, May 18, 2021

Posted by Ion Faurean on Sunday, May 16, 2021

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!